Bundesliga

Beskedne Wolfsburg vil være næstbedst

Den nye bestyrelsesformand i Wolfsburg, Dieter Hoeness, melder nu ud, at klubben ingen ambitioner har om at vælte Bayern af tronen.

Man skulle ellers tro, at Wolfsburg havde fået blod på tanden efter sidste års triumf i bundesligaen, hvor de nappede mesterskabet foran storklubben Bayern München.

Den nye bestyrelsesformand Dieter Hoeness er set som manden, der skal fortsætte den gode stime for klubben, men nu kommer han med en forsigtig udmelding. Dieter Hoeness har ingen ambitioner om at overhale Bayern, hvor hans bror Uli Hoesness til daligt huserer.

- Nej, det er ikke vores opgave, at overhale Uli og Bayern. Det kan være, at det lykkes os og andre hold at gøre det pointmæssigt fra tid til anden, men enhver ved, at Bayern har en særlig position i Tyskland og i Europa, siger Dieter Hoeness til Bild.

- Pladsen som nummer to ville være godt. Men vores succeskriterie er en plads i Europa, helst i Champions League. Målet er at være en permanent del af Bundesligatoppen. Afstanden er ikke stor til de andre hold, og vi har et enormt potentiale, siger han.

Wolfsburg skal dog først lige have fundet tilbage til de takter, der sidste år gjorde dem så suveræne. Klubben ligger lige nu nummer otte i bundesligaen med hele 11 point op til førerholdet Bayern Leverkusen.