Bundesliga

Danskere længere væk fra Leverkusen

Mathias "Zanka" Jørgensen og Andreas Bjelland er blevet rygtet til Leverkusen, men i dag har klubben sikret sig en helt tredje midterforsvarer.

Chancen for at Leverkusen styrker defensiven med en dansk midterforsvarer til sommer led i dag et knæk. Således blev Bayer Leverkusen enig med Bundesligaen-kollegerne Freiburgs midterforsvarer Ömer Toprak. Det bekræfter Freiburgrs sportsdirektør Dirk Dufner overfor

Badische Zeitung.

LÆS OGSÅ: Leverkusen: Vi kigger på Zanka

Endnu er det dog ikke helt sikkert, hvornår Toprak skifter til Leverkusen. 21-årige Topraks kontrakt med Freiburg udløber først i sommeren 2012, men Freiburg har et princip om ikke at lade egenudviklede spillere gå på en fri transfer.

- Det er vores filosofi, at en spiller vi selv har udviklet, ikke må forlade klubben på en fri transfer, siger Dirk Dufner.

Det betyder, at Freiburg er tvunget til at komme overens med Leverkusen om en transfersum til sommer, og det betyder igen, at chancerne for at se Mathias "Zanka" Jørgensen eller Andreas Bjelland i Leverkusen-trøjen til sommer er formindsket.

LÆS OGSÅ: Leverkusen byder på Bjelland

Leverkusen har i øvrigt allerede været på rov i Freiburg én gang i dette forår. Deres cheftræner Robin Dutt afløser til sommer Jupp Heynckes hos Bundesligaens aktueller to'er.