Dortmund er Bundesliga-mestre

Så lykkedes det endelig. Borussia Dortmund kan kalde sig tyske mestre efter en 2-0-sejr over Nürnberg.

Det kommer næppe som nogen overraskelse. Igennem hele sæsonen har Borussia Dortmund været totalt overlegne i den tyske Bundesliga, men i den seneste måned var det unge mandskab begyndt at snuble og Bayer Leverkusen var kommet overraskende tæt på.

Forløsningen var stor og jubelbrølet enormt da dagens dommer fløjtede kampen mellem det gul-sorte hjemmehold og gæsterne fra Nürnberg af. En 2-0-sejr til Dortmund var i sig selv ikke nok til at sikre mesterskabet, men Leverkusens samtidige udenederlag til FC Köln cementerede ligetitlen. Dortmund har nu et otte points forspring med 2 kampe tilbage og er derfor mestre.

De to Dortmund-kasser kom før pausen. Lucas Barrios scorede ikke overraskende det første mål. Lewandowski øgede med et mål 2 minutter før pausen.

Andetsteds efterlod Hannover en åben dør til Bayern München, da de på hjemmebane tabte 0-1 til Borussia Mönchengladbach. Bayern tager senere imod Schalke og kan komme på tredjepladsen med en sejr.