Bundesliga

Frings stopper - eller hvad?

Torsten Frings siger selv, at han formentlig stopper. Sportsdirektør Klaus Allofs mener dog stadig, det er sandsynligt, at han fortsætter.

Werder Bremens anfører Torsten Frings sagde søndag, at han formentlig stopper sin karriere, når hans kontrakt udløber til sommer.

- Jeg er 35 år. Jeg kan ikke mere, det rækker, siger Frings, men han også er blevet citeret for, at det ikke er sikkert, at han stopper.

Nu blander Werders sportsdirektør Klaus Allofs sig i Torsten Frings' offentlige diskussioner med sig selv. Allofs påpeger, at der ikke er noget, der er afklaret endnu.

- Så vidt jeg ved, er der ikke truffet nogen beslutning. Jeg råder Torsten til, i hvert fald midlertidigt, ikke at fælde en endelig beslutning. Vi tænker over at tilbyde ham et job, uafhængigt af om han spiller videre et år til, siger Klaus Allofs til

Kicker

.

Frings afviser i hvert fald forlydender om, at han skulle være på vej til at tage en slags retrætekontrakt i USA eller Qatar, som der har været snak om.

- Det stemmer ikke, at jeg er på vej væk fra Werder, og på vej til USA eller Qatar. Jeg vil blive hos Werder, og Werder vil, at jeg blive her. I hvilken funktion må vi se på. I øjeblikket er der vigtigere ting end det, siger Frings og hentyder til Werder Bremens position i bunden af Bundesligaen.

Torsten Frings havde karantæne, da Werder Bremen i weekenden vendte et truende 2-0 nederlag til 2-2.