Bundesliga

Magath ser potentiale i Kahlenberg

Trænerskiftet i Wolfsburg kan vise sig særdeles gavnligt for Thomas Kahlenberg. Felix Magath har tidligere udtrykt sin beundring for danskeren.

Thomas Kahlenberg har ikke haft det nemt i tysk fodbold siden Wolfsburgs nu forhenværende manager, Pierre Littbarski, valgte at suspendere danskeren for manglende commitment til klubben. Sammen med forsvarsspiller Alexander Madlung blev Kahlenberg smidt af holdet i den tyske klub.

Nu er Littbarski som nævnt fortid i Wolfsburg, og i stedet er den tidligere Schalke 04-manager, Felix Magath, ny mand i trænerboksen. Og det er godt nyt for Thomas Kahlenberg.

- Jeg var med til et møde i Hamburg med Felix Magath og Per Steffensen, Kahlenbergs agent, i Hamburg, og der gav han udtryk for, at han gerne ville have Thomas Kahlenberg med til Wolfsburg, siger fodboldagenten Allan Bak Jensen, der var med til at skabe nogle af kontakterne i skiftet, til Ekstra Bladet.

Felix Magath har tidligere været tilknyttet Wolfsburg som cheftræner, og det var blandt andet på hans foranledning, at Thomas Kahlenberg blev hentet til Tyskland fra Auxerre.

- Det var først efter Armin Veh kom til Wolfsburg, at skiftet blev til noget, men den træner, der satte gang i hele processen var Felix Magath. Han var sammen med klubbens chefscout den, der virkelig ville have Kahlenberg, fortæller Bak Jensen til avisen.

Thomas Kahlenbergs uheldige klubsituation har medført, at den tidligere Brøndby-spiller ikke er en del af det landshold, der om en uge møder Norge i EM-kvalen.