Video : Tipsbladet
Bundesliga

Medie: Yussuf Poulsen har indgivet transferanmodning

Yussuf Poulsen har bedt ledelsen i RB Leipzig om at sælge ham, skriver Bild.

Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen vil væk fra RB Leipzig, som han ellers har repræsenteret siden 2013 og senest forlængede med for præcis et år siden. Ifølge den store tyske avis Bild skal danskeren have indgivet en transferanmodning til ledelsen i den tyske Bundesliga-klub.

25-årige Yussuf Poulsen har stort set alle år fået masser af spilletid i RB Leipzig, men det har ændret sig i denne sæson under Julian Nagelsmann. I det sene efterår mistede angriberen sin faste plads, og i 2020 er han blot startet inde i to kampe for klubben, der har været med i tre turneringer og fortsat deltager i Champions League.

Læs også:Svensk stjerne hjælper lille klub: Betaler 11 år gammel bøde

Nu forlyder det altså, at Yussuf Poulsen absolut ikke har tænkt sig at spilde tiden, hvorfor han skal have bedt RB Leipzig om at sælge ham i det kommende transfervindue.

Flere Premier League-klubber har angiveligt et godt øje til den danske landsholdsspiller. Det gælder især Newcastle United, men også Everton og West Ham holder øje med Poulsens situation.

Læs også:Yussuf Poulsen: CL-hymnen giver gåsehud hver gang

RB Leipzig kræver 224 millioner kroner for at give slip på Yussuf Poulsen, der har en aftale frem til sommeren 2022.

Yussuf Poulsen har siden sin ankomst fra Lyngby Boldklub i 2013 spillet 248 kampe for RB Leipzig. Han står noteret for 61 mål og 49 assists. Danskeren har været med til at rykke klubben op i Bundesligaen hele vejen fra den tredjebedste række i Tyskland.

Læs også:Avis: Superligaen kan blive afgjort efter grundspillet

Læs også:Professionelle fodboldspillere: Derfor elsker vi Football Manager

Læs også:Planerne for 2. division er hemmelig: Men det ser godt ud

Læs også:Har næsten ikke spillet: Men Lazio vil beholde Denis Vavro