Bundesliga

Mertesacker: Er ingen lejesoldat

Trods bud fra både Arsenal og Liverpool vil den tyske landsholdsforsvar blive i Werder Bremen.

I det netop overståede transfervindue blev Mertesacker sat i forbindelse med et skifte til Premier League, men den tyske forsvarsspiller afvise tilnærmelserne og insisterer på, at han er glad for at være i Bremen.

- Du bliver nødt til at tage aspekter som taknemmelighed og familie med i overvejelserne. Du bliver nødt til at tænke på, hvad klubben har gjort for dig i løbet af årene, og det må du aldrig glemme, siger han til tyske BILD.

Werder Bremen har indtil videre haft en miserabel sæson, hvor den nordtyske klub efter 22 runder kun har formået at skrabe sølle 24 point sammen.

Dermed ligger klubben faretruende tæt på nedrykningsstregen, men det får heller ikke Mertesacker til at ryste på hånden.

- I øjeblikket er jeg ekstremt ivrig efter at forhindre et scenarie, hvor folk vil sige, at jeg kun er en lejesoldat, der kun tænker på pengene. Spillere der skifter klubber ofte udviser en opførsel, jeg beklager - jeg hader det, lyder den kontante udmelding fra forsvareren.

Mertesacker, der har kontrakt frem til 2012, har tildligere spillet for TSV Pattensen og Hannover, inden han i 2006 skrev under med Bremen.