Bundesliga

Schweinsteiger håber på Heynckes

Bayern Münchens stjernespiller Bastian Schweinsteiger mener, at Jupp Heynckes vil være en god efterfølger til Louis van Gaal.

Louis van Gaal har tidligere meddelt, at han stopper som træner i Bayern München til sommer, og nu bakker klubbens midtbanekreatør Bastian Schweinsteiger op omkring Jupp Heynckes som hollænderens efterfølger.

Heynckes, der i dag er cheftræner med succes i Leverkusen, har tidligere stået i spidsen for Bayern München. I 2008/09 sæsonen overtog han for en fyret Jürgen Klinsmann, og hans korte ophold i klubben nåede at gøre indtryk på Schweinsteiger.

- Jupp Heynckes vil være et rigtig godt valg. Han kender klubben, og hjalp os i fem kampe i 2009, hvor vi kæmpede os til en Champions League-plads med fire sejre og en uafgjort i Bundesligaen, siger den tyske landsholdsspiller ifølge goal.com.

I denne sæson må Bayern også kæmpe for at kvalificere sig til næste års Champions League. I øjeblikket ligger storklubben kun nummer fire i Bundesligaen med syv point op til Heynckes og Leverkusen, der i øjeblikket indtager den andenplads, som giver direkte adgang til Europas største klubturnering.