Bundesliga

Tyske mestre forstærker sig markant

De kommende tyske mestre fra Borussia Dortmund er meget tæt på at sikre sig sin første forstærkning forud for næste sæsons Champions League-togt.

Borussia Dortmund har været nummer et i Bundesligaen siden midten af efterårssæsonen, og med tre kampe igen er de snublende tæt på at sikre sig det tyske mesterskab, selv om de i weekenden tabte 1-0 til nedrykningstruede Gladbach.

Mens mesterskabet endnu ikke er 100 procent sikkert, så har Dortmund allerede sikret sig én af Tysklands to Champions League-pladser i den kommende sæson, og til det formål er holdet begyndt at kigge sig omkring efter forstærkninger til det hold, der har imponeret alt og alle i Bundesligaen i denne sæson.

Avisen

BILD

erfarer i dag, at Dortmund allerede er blevet enige med Nürnbergs offensive midtbanees Ilkay Gündogan om en fireårig kontrakt. Dortmund betaler angiveligt fem millioner euro (37,5 millioner kroner) for Gündogan, der skulle blive præsenteret som ny Dortmund-spiller, efter Gündogans nuværende og kommende klub har mødt hinanden lørdag eftermiddag.

Nürnbergs sportsdirektør Martin Bader indrømmede allerede for et par uger siden, at de talte med Dortmund og Hamburger SV om en transfer for Ilkay Gündogan, og tidligere har Manchester United også været rygtet interesseret i Nürnbergs 20-årige profil med de tyrkiske aner og det tyske pas.