Bundesliga

Vejle vil sælge Nielsen

Vejle Boldklub skal sælge Brian Nielsen i januar, hvis klubben vil undgå et Bosman-skifte til sommer, og vejlenserne gør deres bedste for at skyde det unge talent af.

Kantspilleren Brian Nielsen har flere gange på tale og efter alt at dømme tæt på nye, større klubber end Vejle Boldklub, og nu gør Vejle endnu et forsøg på at sælge den 22-årige københavner.

Nielsen har kontraktudløb i Vejle til nytår, og Vejles ledelse, der i denne uge har sendt tre spillere til prøvetræning i udlandet i forsøget på at sælge spillere, er fuldt ud klar over, at Brian Nielsens værdi sandsynligvis vil falde betydeligt, hvis klubben til sommer skal forsøge at forhandle et her-og-nu-salg.

- Vores plan med Brian er at se, om vi kan hjælpe ham videre ved at sælge ham og tjene nogle penge på det, siger Vejle-direktør Henrik Tønder til tipsbladet.dk.

- Lige nu er vi i et transfervindue, og det forholder vi os til, siger Tønder.

Brian Nielsen var i slutningen af 2009 til prøvetræning i Schalke 04, hvor kantspilleren var så uheldig at blive skadet på første dag. Henrik Tønder er ikke begejstret for igen at sende Brian Nielsen til prøvetræning.

- Han kom til prøvetræning, fordi det var en så stor klub som Schalke. Normalt er Brian ikke en type spiller, der skal til prøvetræning. Man ved godt, hvem han er, siger Henrik Tønder.

Brian Nielsen har spillet i Vejle siden 2005 og er gennem det seneste år blevet sat i forbindelse med større danske klubber og udviklingsklubber i Tyskland og Holland.

Læs også: Schalke vil ikke købe Brian Nielsen

Læs også: Brian Nielsen ligner snart fortid i Vejle