Video : Tipsbladet
Champions League

Andreas Christensen: Svært at acceptere, at vi tabte

Chelseas danske midterstopper ærgrer sig over, at spillet var tilfredsstillende, men at det alligevel blev til et nederlag på hjemmebane til Valencia i Champions League.

Chelsea skuffede, da holdet tirsdag aften vendte tilbage til Champions League med et 0-1-nederlag til Valencia på Stamford Bridge.

Danske Andreas Christensen spillede hele kampen og kunne blandt andet se til, da Chelsea Ross Barkley missede et straffespark.

- Alle holdene (I Champions League, red.) er store hold, så der er kun svære kampe. Det er derfor, det er vigtigt, at vi får point på hjemmebane og forsøger at konkurrere på udebane. Alle kampene er vigtige for os, og vi er nødt til at vinde dem, så fra nu er vi nødt til at finde ind i en rytme og få de resultater, vi har brug for, siger Andreas Christensen til The Independents hjemmeside.

Han tilføjer:

- Vi spillede en god kamp mod Wolves i weekenden og det forsøgte vi at bygge videre på. I det meste af kampen spillede spillede vi ret godt, så derfor er det så svært at acceptere, at vi tabte.

Andreas Christensen har været fast inventar i Chelseas midterforsvar i sæsonindledningen, hvor han kun har misset fem minutter af Super Cup-kampen mod Liverpool og kampen mod Sheffield United i forrige runde af Premier League.