• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Nicklas Grodt Degn

Andreas Christensen: Svært at acceptere, at vi tabte

Foto: Getty Images

Chelseas danske midterstopper ærgrer sig over, at spillet var tilfredsstillende, men at det alligevel blev til et nederlag på hjemmebane til Valencia i Champions League.

Af Nicklas Grodt Degn

Chelsea skuffede, da holdet tirsdag aften vendte tilbage til Champions League med et 0-1-nederlag til Valencia på Stamford Bridge.

Danske Andreas Christensen spillede hele kampen og kunne blandt andet se til, da Chelsea Ross Barkley missede et straffespark.

- Alle holdene (I Champions League, red.) er store hold, så der er kun svære kampe. Det er derfor, det er vigtigt, at vi får point på hjemmebane og forsøger at konkurrere på udebane. Alle kampene er vigtige for os, og vi er nødt til at vinde dem, så fra nu er vi nødt til at finde ind i en rytme og få de resultater, vi har brug for, siger Andreas Christensen til The Independents hjemmeside.

Han tilføjer:

- Vi spillede en god kamp mod Wolves i weekenden og det forsøgte vi at bygge videre på. I det meste af kampen spillede spillede vi ret godt, så derfor er det så svært at acceptere, at vi tabte.

Andreas Christensen har været fast inventar i Chelseas midterforsvar i sæsonindledningen, hvor han kun har misset fem minutter af Super Cup-kampen mod Liverpool og kampen mod Sheffield United i forrige runde af Premier League.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.