Champions League

Cech: Havde taget 2-0 på forhånd

Petr Cech var efter kampen lykkelig for 2-0 sejren i Parken. Et resultat som han havde solgt kampen for, inden opgøret gik igang.

Chelseas tjekkiske målmand Petr Cech stod en fejlfri kamp, da han og holdkammeraterne vandt med 2-0 over FC København i Parken, og efter opgøret var han mere end tilfreds med resultatet mod de danske mestre.

- Gav du os muligheden for at tage en 2-0 sejr inden kampen, så havde vi gjort det. Vi er glade for resultatet. Det var en god sejr for os. Vi var i kontrol hele kampen, og tillod dem ikke ret meget. Men vi skal spille 90 minutter mere, og vi skal forblive professionelle. Alt er stadig muligt, men hvis vi spiller som i dag i returopgøret, så skal vi nok gå videre, sagde Petr Cech til pressen efter kampen.

Chelsea har en drøm om at tage pokalen med de store ører, og derfor er det naturligvis påkrævet, at de engelske mestre går forbi FC København.

London-klubben har været under pres den seneste tid efter dårlige resultater i Premier League og exit'en i FA Cup'en, men måske kan det alligevel blive Chelseas år.

- Ja, måske. Vi går i hvert fald efter at vinde turneringen. Vi tog det første skridt i dag, og vi må bare tage det step-by-step herfra, siger Cech.