Video : Tipsbladet
Champions League

Chelseas talenter rejser fra Amsterdam med de tre point

I en blodfattig kamp viste Chelsea sig stærkest og tog sejren over Ajax. Efter kampen deler de to hold førstepladsen i Champions Leagues gruppe H.

Chelsea tabte den første kamp i Champions League-gruppespillet til Valencia. Derfor var det vigtigt for klubben, at det tirsdag aften blev til en sejr over Ajax.

Det blev ikke den store tilskueroplevelse da holdene mødtes på Johan Cruijff Arena, men det blev til en sejr til Chelsea, som hungrede efter den. Den kom i hus uden danske Andreas Christensen, der sad ude med en skade.

Englænderne startede med Tammy Abraham på toppen, som har haft en stærk sæson i Premier League. Men i aften kom han ikke til mange chancer, derfor valgte Chelsea-træner Frank Lampard efter 71 minuttet at give Michy Batshuayi chancen i stedet.

Han skulle vise sig at få en hovedrolle sammen med den tidligere Dortmund-spiller Christian Pulisic, der har tilbragt en stor del af sin tid i Chelsea på bænken.

I det 86. minut fandt han Michy Batshuayi i feltet med en flad aflevering på tværs af banen. Den Belgiske angriber kunne næsten ikke undgå at score og bragte nemt Chelsea på 1-0.

Ajax havde intet modsvar, og derfor blev der ikke scoret yderligere.

Efter kampen har både Chelsea og Ajax seks point og deler dermed førstepladsen i gruppen.