Cypriotere tæt på at overrumple Atletico

APOEL Nicosia var med et sensationelt uafgjort resultat tæt på at sende Atletico Madrid ud i Europa-mørket

Det er ikke alle og enhver, der rejser til Stamford Bridge i Chelsea og henter et uafgjort resultat.

Men dette gjorde FCK's betvingere fra APOEL Nicosia, da de i Champions League-opgøret kunne rejse hjem med et flot resultat på 2-2.

Cyprioterne kom endda overrraskende foran efter seks minutter, hvor Zewlakow bragte APOEL på 1-0. Selvom Chelsea ingen verdens ting havde at spille for, da de allerede var videre i turneringen, så vågnede de op til dåd, og havde efter 26 minutter bragt sig foran 2-1 på mål af Essien og Drogba.

Så troede de fleste nok, at så var den champions League-fis slået for cyprioterne, men de gæve spillere fra det østlige Middelhav ville det anderledes, og tre minutter før tid lykkedes det Nenad Mirosavljevic at udligne til slutresultatet 2-2.

Dermed lykkedes det kun lige akkurat for Atletico Madrid at sikre sig adgang til Europa League for gruppens tredjeplads. Atletico fuldendte skuffende Champions League-sæson med et hjemmebanenederlag på 3-0 til Porto, hvor Alves, Falcao og Hulk stod for målene.

Dermed ender Atletico og APOEL begge med tre point, men Atletico går videre på noget så knebent på reglen om indbyrdes udebanemål, idet kampen på Cypern endte 1-1, mens opgøret i Madrid endte 0-0