Champions League

- Den længste forberedelse nogensinde

Ståle Solbakken og FC Købehavn har ventet halvanden møde på kampen mod Chelsea. Nu er ventetiden snart forbi.

Lige siden FC København startede startede vintertræningen op den 10. januar har fokus været på én dato og ét hold. Den 22. februar og Chelsea. I morgen oprinder dagen så endelig, hvor "Løverne" og det engelske mesterhold mødes i Champions Leagues 1/8-finaler. Og forberedelsestiden har været lang, indrømmede Ståle Solbakken på dagens pressemøde.

- Det har været den længste forberedelse nogensinde. Det er vel det 22.
pressemøde før denne store kamp for FC København. Det er en kamp, vi
har set frem til længe, og hele vinteren har vi kun forberedt os til
denne kamp. Forhåbentlig er spillerene ikke trætte af alt den
forberedelsessnak, sagde den norske træner.

Solbakken tror tydeligvis på sit mandskab, og han forventer langt fra en overhaling fra de engelske mestre, som ikke har vundet i deres seneste tre kampe.

- Jeg vil blive meget overrasket, hvis det ikke bliver en meget lige kamp. Jeg synes, Chelsea resultater er svagere end deres spil. Men det har heller ikke været skræmmende, sagde nordmanden om Chelseas seneste kampe.

Ståle Solbakken selv er Liverpool-fan, men han skal nu - som alle andre - vende sig til at se Chelseas nyindkøb Fernando Torres i en blå trøje i stedet for en rød. Det påvirker dog ikke FCK-træneren, der tror på, at hans forsvar kan holde den spanske superstjerne i kort snor i morgen aften.

- Torres vil altid få chancer, men vi har to midterforsvarere, som kan matche hurtigheden, som er hans styrke. Selv om den ene er ung og den anden har dårligt hjerte, er de meget gode tilsammen, sagde Ståle til morskab for de talrige fremmødte journalister.

Om Torres starter er fortsat et åbent spørgsmål. Chelsea-manager Carlo Ancelotti kan også vælge at bænke spanieren for i stedet at satse på trioen Malouda-Drogba-Anelka.