Dramatik i Madrid og Milano

De to store Madrid-klubber var begge på svære opgaver, hvor der både var dramatik og en hektisk slutning.

I Madrid fik to af verdens bedste angribere vist, at de stadig er blandt de skarpeste foran målet. Sergio Aguero måtte starte på bænken efter en række sløje kampe for Atletico Madrid, som langt fra har levet op til forventningerne, men med to flotte mål fik han sat kritikerne på plads. Først med en flot flugter til 1-0 og siden med mål i overtiden direkte på frispark.

Det var dog ikke nok til at sikre hjemmeholdet alle tre point i opgøret mod Chelsea. Her fik Didier Drogba europæisk comeback efter tre kampes karantæne for sit verbale udfald mod den norske dommer Tom Henning Øvrebø. Ivorianeren viste storform og scorede to mål i kampens sidste ti minutter og så måtte de to hold dele.

I Milano tog AC Milan mod Real Madrid og her kom det også til dramatik, da hjemmeholdet fik et straffespark, der fik de fleste Real Madrid spillere til at brokke sig højlydt. Udeholdet havde ellers bragt sig på 1-0, hvor Benzema udnyttede en returbold fra Kaka. Kort efter havde en Real-spiller hånd på bolden og Ronaldinho udnyttede chancen fra 11-meterpletten. Fem minutter senere troede Milan, at de havde bragt sig i spidsen, da Pato fik bolden i mål, men dommeren dømte uforståligt frispark i situationen og så sluttede det med en pointdeling i Milano.