Fantastisk Schalke-triumf mod Inter

Det blev på alle måder en mindeværdig aften, da Schalke 04 tirsdag aften bankede Inter på italiensk jord.

Hold da op en kamp! Champions League-kvartfinalen mellem de forsvarende mestre fra Inter og overraskelsen fra Schalke 04 havde mere eller mindre det hele. Et vanvittigt mål, et hav af scoringer, et rødt kort, et selvmål og en sensationel vinder. For efter 90 minutters spil kunne de tyske gæster nemlig fejre en højest overraskende 5-2-sejr.

Allerede i kampens absolutte begyndelse fik man en forsmag på, hvad der ventede. Efter blot 25 sekunder bragte Dejan Stankovic nemlig Inter på 1-0, da han bragede bolden i mål fra lang lang afstand. Det var den femtehurtigste scoring i Champions Leagues historie.

Schalke lod sig dog ikke slå ud, og kort efter udlignede Joel Matip til 1-1. Diego Milito bragte atter Inter foran med ti minutter til pausen, men blot få minutter senere var der igen balance i regnskabet. Edu scorede målet til 2-2.

Efter pausen lagde Schalke 04 for alvor grundstenen for sensationen. Raul gjorde det til 3-2 efter 53 minutter og da Andrea Ranocchia lidt senere lavede selvmål, var der ikke længere tvivl om udfaldet.

Efter godt og vel en times spil fik Inters Christian Chivu vist sit andet gule kort, og derfor sluttede gæsterne med en mand i overtal. Denne fordel udnyttede Edu med et kvarter igen, da han med sin anden scoring i kampen gjorde det til det ydmygende slutcifre 5-2.

Schalke 04 har haft en miserabel sæson i Bundesligaen, men er vist godt på vej til at sikre sig fansenes tilgivelse.