Video : Tipsbladet
Champions League

Guardiola raser over Barca: Mit råd er, at de ikke skal tale alt for højt

Pep Guardiola advarer FC Barcelona om ikke at tale for meget om sanktionerne mod Manchester City, idet catalanerne let selv kan blive straffet af UEFA.

Efter at UEFA i slutningen af sidste uge udelukkede Manchester City fra de to kommende Champions League-sæsoner og tildelte klubben en bøde på omkring 250 millioner kroner, var Barcelonas præsident, Josep Maria Bartomeu, ude at gratulere UEFA for deres håndtering af sagen. 

Det er bestemt ikke faldet i god jord hos Manchester City-chefen, Pep Guardiola, som opfordrer Barcelonas ledelse til at tie stille. 

- Hvis de er glade, for at de (UEFA, red.) har sanktioneret os, så vil jeg gerne fortælle Barcelonas præsident, at han skal lade os appellere. Folk i City har tillid til, hvad vi har gjort, så det har vi tænkt os at gøre. Vi har tænkt os at appellere, så lad være med at tale så højt, Barcelona, lyder den hårde besked fra Guardiola ifølge Mundo Deportivo. 

- Det er mit råd, fordi alle kan nogle gange blive involveret i visse situationer. Vi har tænkt os at appellere og forhåbentlig kan vi i fremtiden spille mod Barcelona igen i Champions League, siger City-træneren. 

Josep Maria Bartomeu har flere gange udtalt, at døren altid er åben for Guardiola i Barcelona, men det lyder til, at forholdet nu har lidt et vist knæk.