Video : Tipsbladet
Champions League

Optakt: Liverpool - Atlético Madrid

Liverpool skal for i alt verden forsøge at undgå at indkassere, når englænderne i aften tager imod Atlético Madrid på Anfield.

Tidspunkt: Onsdag klokken 21.00
Sted: Anfield
TV: 3+

Holdnyt:
Liverpool
Liverpool så ustoppelige ud i månedsvis, men så løb Merseyside-klubben i løbet af to uger ind i nederlag til både Atético Madrid, Watford og Chelsea. Liverpool formåede ikke engang at score i de tre nederlag. I lørdags kom Jürgen Klopps tropper så en smule tilbage på sporet med en 2-1-sejr over Bournemouth, og det er med al sandsynlighed også blot et spørgsmål om uger, før Liverpool kan kåres som engelske mestre.

Liverpool var dog på hælene i det første opgør mod Atlético Madrid, og det manglende udebanemål i 1-0-nederlaget kan blive dyrt. 

Jürgen Klopp må undvære målmanden Alisson i opgøret, men til gengæld er anfører Jordan Henderson blevet klar igen.

Atlético Madrid
Diego Simeones tropper ligger efter lørdagens 2-2-kamp mod Sevilla på sjettepladsen i La Liga, og der er da heller ingen tvivl om, at madrilenerne i denne sæson er et godt stykke fra det niveau, som klubben har haft i de seneste mange sæsoner. 

Derfor var det også ekstra imponerende, at Atlético Madrid formåede at besejre Liverpool i det første opgør. Spaniernes problem er dog, at de ikke er specielt målfarlige. 31 mål er det således blevet til i 27 ligakampe i denne sæson.  

Joao Felix har, efter en skadespause, dog scoret to mål i de seneste tre ligakampe. Alvaro Morata er tvivlsom til opgøret, efter at han blev udskiftet mod Sevilla i weekenden. Diego Costa står klar i kulissen, hvis Morata ikke bliver klar.

Bud på startopstillinger:
Liverpool (4-3-3): Adrian - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané

Atlético Madrid (4-4-2): Oblak - Trippier, Savic, Felipe, Lodi - Partey, Saúl, Llorente, Koke - Felix, Morata 

Bud på resultat: 
Liverpool har i de seneste sæsoner været meget stærke på Anfield, og Atlético Madrid er ikke et målfarligt hold. Buddet herfra lyder på 2-0 til Liverpool.