Foto: Getty Images
Champions League

Pochettino efter 2-7: Har sagt at det ville blive en svær sæson

Mauricio Pochettino forlanger, at hans Tottenham-spillere mander sig op efter det ydmygende 2-7-nederlag til Bayern München i Champions League.

Tottenham lukkede for første gang nogensinde syv mål ind på hjemmebane, da Bayern München tirsdag aften kom forbi Tottenham Hotspur Stadium og vandt med 2-7.

Fem af sydtyskernes scoringer blev sat ind i løbet af de sidste 45 minutter, og det gjorde ondt på manager Mauricio Pochettino at overvære.

- Da vi lukkede tre mål ind til sidst, var det som om, at holdet var træt og gav en smule op. Det viste måske vores frustration over kampen, for indtil det 83. minut var holdet i live. Vi kæmpede, forsøgte at skabe chancer til at score et tredje mål, og vi var stadig med i kampen. Men de var kyniske, siger argentineren på pressemødet efter nedsablingen og fortsætter:

- Selvfølgelig er vi utroligt skuffede. Jeg kan ikke sige andet end, at jeg er meget, meget skuffet. Jeg har det så skidt, for det gør ondt at lukke syv mål ind, men vi er nødt til holde hovedet højt i denne situation.

Læs også:Gnabry efter storsejr over Tottenham: Det sender et signal

Den argentinske manager opfordrer nu sine spillere til at mande sig op, så spillerne i fællesskab kan være med til at rejse holdet.

- Da vi spillede Champions League-finalen, kunne vi holde hovedet højt med sejrene over Manchester City og Ajax. Nu skal vi holde hovedet højt på samme måde og acceptere, at vi ikke er så gode, som vi forventede.

- Sådan noget som dette kan ske, og så er man nødt til at vise sin kvalitet. Man skal vise, hvor stærk man er til at håndtere denne situation som person, og derefter kommer den professionelle side af det. Nu skal vi mande os op og imødegå problemet, og så skal vi sammen være stærke om at forsøge at rejse os igen.

I Premier League er Tottenham heller ikke kommet flyvende fra start med bare tre sejre i syv kampe, men Pochettino havde heller ikke forventet andet.

Læs også:Guardiola undskylder til Foden: Han fortjener mere

- Jeg fortalte jer for nogle måneder siden, at det ville blive en svær sæson. Efter finalen i Champions League var det kapitel lukket, og nu har klubben åbnet et nyt kapitel, hvor man skal skabe et nyt, langsigtet projekt.

- Nederlaget kommer ikke til at ændre min holdning til det.

Tottenham skal lørdag eftermiddag forsøge at rejse sig ude mod Brighton i Premier League.

Læs også:Juventus og Atletico hentede sikre sejre

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Beckham vil hente mega-stjerne i PSG

Læs også:Bayern München ydmygede Tottenham i London