Juventus og Atletico hentede sikre sejre

Både Juventus og Atletico Madrid sikrede sig tre point i Champions League-gruppespillet tirsdag aften.

Juventus og Atletico Madrid indtager de to øverste pladser i Gruppe D i Champions League, efter at begge hold tirsdag aften hentede sejre.

Juventus tog på hjemmebane imod Bayer Leverkusen, og her blev det til en 3-0-sejr til italienerne.

Blot 17 minutter efter startfløjtet kunne argentinske Gonzalo Higuain bringe Juventus foran. Efter en lang aflevering fremad banen faldt bolden for fødderne af Higuain på kanten af feltet, og med en flad afslutning sendte han bolden i mål.

I anden halvleg spillede Higuain også en afgørende rolle, da han efter en times spil sendte bolden ind i feltet til Federico Bernardeschi, som hamrede bolden i mål til 2-0.

To minutter før tid lukkede og slukkede Cristiano Ronaldo, da han scorede kampens sidste mål med en hård afslutning fra tæt hold. Det sluttede altså 3-0.

Samtidig var Atletico Madrid en tur i Rusland, hvor de besejrede Lokomotiv Moskva 2-0. Det lykkedes ikke at få hul på bylden for spanierne i første halvleg, men tre minutter efter pausen scorede Joao Felix kampens første mål. Og ti minutter senere var Thomas Partey på pletten, da han fordoblede føringen efter fint forarbejde af Felix og Diego Costa.

Resultaterne betyder, at både Juventus og Atletico Madrid har fire point efter to runder. Lokomotiv Moskva er på tredjepladsen med tre point, mens Bayer Leverkusen er sidst.