Video : Tipsbladet
Champions League

Premier League-veteran: Han kan blive den nye Sir Alex Ferguson

Den legendariske Manchester United-manager regnes af mange for at være den bedste i historien. Ifølge James Milner kan Jürgen Klopp gå i hans fodspor.

Liverpool-spilleren James Milner har spillet hele sin karriere i England.

Den 33-årige har dermed fra tæt hold oplevet en af de største æraer i fodboldens historie, som den mangeårige manager for Manchester United Sir Alex Ferguson stod for.

Ifølge James Milner kan hans nuværende manager, Jürgen Klopp, blive den næste Sir Alex Ferguson.

Milner har nemlig oplevet, at Klopp har ændret sig siden skiftet til Liverpool, og nu minder mere og mere om United-legenden Sir Alex Ferguson, som af mange anses for at være den bedste træner nogensinde.

- Det man ser, er det man får. Klopp har ikke en måde at være på foran kameraet og så en anden måde foran spillerne, når dørene er lukket.

- Han kan både lave sjov med os, ligesom han kan være alvorlig. Han forlanger det bedste og sætter de højeste standarder, og jeg mener han har forandret sig over de sidste par år. Det er ligesom, han har fundet ud af, at han kan slappe lidt mere omkring holdet, uden at spillerne tager foden væk fra speederen, forklarer James Milner til talkSPORT.