Champions League

Skadesmareridt i United

Det er et hårdt skadesplaget Mancehster United-hold, som i aften spiller Champions League-opgør i Marseille. Men også hjemmeholdet er ramt.

Ryan Giggs, Rio Ferdinand, Anderson, Park Ji Sung, Antonio Valencia, Michael Owen, Owen Hargreaves, Jonny Evans. Så lang er Manchester Uniteds skadesliste, inden de i aften åbner deres 2. runde af Champions League med en 1/8-finale på udebane mod Olympique Marseille.

Alle otte er blevet hjemme i Manchester, mens holdkammeraterne er fløjet til det sydlige Frankrig. Seneste skud på Uniteds skadesliste er Anderson, der blev skadet i weekendens FA Cup-kamp mod Crawley og nu kan se frem til op mod to måneders pause.

Så skulle man tro, at sejren ligger lige til højrebenet for Olympique Marseille. Egentlig ikke. For franskmændene har selv skadesproblemer. Endda hos nogle af deres største profiler. Angriberen Andre-Pierre Gignac er med sikkerhed ude af braget på Stade Velodrome, mens andre offensive profiler som Loic Remy, Brandao og kantspilleren Mathieu Valbuena alle kæmper for at blive klar til aftenens kamp.