Video : Tipsbladet
Champions League

Stikpille til Manchester United: Det er jo helt uvirkeligt

Wolverhampton møder mandag aften Manchester United i Premier League, og inden det opgør er der en lille stikpille fra angriber Diogo Jota omkring Uniteds køb af Harry Maguire.

80 millioner pund og mere end 700 millioner danske kroner. Det var det svimlende beløb, som Manchester United betalte for forsvarsspilleren Harry Maguire denne sommer, der dermed blev verdens dyreste fodboldspiller på sin position.

Den aftale har da også skabt panderynker og løftede bryn mange steder.

Blandt andet hos Wolverhampton-angriberen Diogo Jota, der mandag står overfor netop Harry Maguire og Manchester United i en Premier League-duel:

- At man giver 80 millioner pund for en spiller er svært at forklare. Markedet er helt uvirkeligt nu, det mener jeg i hvert fald. Det har ikke noget at gøre med mig, men det er den måde klubberne og det hele bevæger sig på, og det er blevet en del af livet. Vi er nødt til at respektere de voldsomme summer, siger Jota til FourFourTwo og fortsætter:

- Jeg synes, at Harry Maguire har mange kvaliteter. Jeg ved dog også, at vi har spillerne på vores hold til at gøre ondt på modstanderen, og jeg stoler på folk, lyder det fra Jota forud for mandagens Premier League-møde med United.

Manchester United og Maguire kom godt fra land i Premier League med en 4-0 sejr over Chelsea i første runde på Old Trafford.