Video : Tipsbladet
Champions League

Stjerne raser: Vores fans spyttede på os

Memphis Depay sikrede tirsdag aften Lyon en plads i 1/8-finalerne i Champions League, men hollænderen sluttede alligevel aftenen i dårligt humør.

Lyon var på tirsdag på vej ud af Champions League, da franskmændene var bagud 2-0 til RB Leipzig. 

Hjemmeholdet kom dog tilbage på 2-2, da Memphis Depay kort før slutfløjtet sikrede sit hold en plads i 1/8-finalerne med sin udligning.

Hvem har tid til at male æseler?
Alligevel sluttede aftenen ikke på bedste vis for Depay og Lyon-tilhængerne, som endte med at ryge i totterne på hinanden. En fan løb således ind på banen med et banner henvendt til Lyon-spilleren Marcelo. Tilhængeren havde tegnet et billede af et æsel, som var ledsaget af teksten 'Marcelo, forlad klubben.'

Og det gjorde Memphis Depay så rasende, at han løb næsten en halv banehalvdel for at flå det kontroversielle banner ud af hænderne på tilhængeren. Efter episoden var Depay da også i skidt humør.

- Jeg er vred og bitter. Vi spillede ikke op til vores bedste, men vi er videre. Vi gav alt. Når én spiller ikke får støtte fra fansene, hvilken reaktion forventer I at så at få fra de andre spillere? Hvem har tid til at lave sådan et banner? Folk har børn og går på arbejde. Hvem har tid til at male et æsel? Hvis du har tid til den slags, så bør du virkelig finde på noget bedre at bruge dit liv på, lyder det ifølge Goal fra Depay.

- De spyttede på os. Jeg har aldrig set noget lignende.

Blev rost af træneren
Depay fik efter episoden ros af Lyons cheftræner Rudi Garcia.

- Memphis Depay er en ægte kaptajn. Han agerede og talte som en kaptajn. Det viser sammenholdet, solidariteten og personligheden i den her trup.