Champions League

UEFA tager Gattuso-sagen op

Gennaro Gattuso kan blive tildelt karantæne for hans adfærd overfor Tottenham-assistenten Joe Jordan tirsdag aften. Mathieu Flamini går fri.

AC Milans Gennaro Gattuso kan have spillet sin sidste Champions League-kamp i denne sæson. Han har allerede karantæne i returopgøret mod Tottenham, men lykkes det Milan at gå videre er det ikke sikkert, de får Gattuso med.

UEFA bekræfter nemlig nu, at de åbner en sag mod den iltre Milan-spiller, der både under og efter kampen var i heftig skænderi og klammeri med Tottenhams assistenttræner Joe Jordan.

- Vi er selvfølgelig opmærksomme på det, men vi vil vente, indtil vi har modtaget den officielle rapport, før vi kommenterer det yderligere. Men episoden behøver ikke nødvendigvis nævnt i rapporten. Fra tid til anden kan det ske, at ting ikke bliver nævnt, og vi bliver opmærksomme på noget gennem rapporteringer i medier, siger en talsmand for UEFA i følge

The Guardian

.

LÆS OGSÅ: Gattuso: Jeg tabte hovedet

Mandag mødes UEFA's kontrol- og disciplinærudvalg og diskuterer sagen.

En anden Milan-synder fra kampen mod Tottenham er franskmanden Mathieu Flamini, der savede Vedran Corluka midtover, så han måtte udskiftes og gå fra stadion på krykker. Flamini fik et gult kort i kampen, og UEFA vil ikke bringe den sag videre.

- Når han har fået et kort, kan vi ikke gøre noget, siger talsmanden.