Landshold

BIF-træner roser sine U-spillere

Brøndbys U17-cheftræner, John Ranum, er i Serbien for at følge sine spillere til U17-EM, og han kan lide det, han ser fra dem.

Danmarks U17-hold har spillet en fantastisk EM-turnering i Serbien, og har med sejre over henholdsvis Serbien, England og Frankrig sikret sig en plads i semifinalen, hvor Tysklands unge talenter venter.

John Ranum, som er Brøndbys U17-cheftræner, er med i Serbien for at følge sine spilleres præstationer på grønsværen – og de har imponeret.

- Der er mange agenter, klubrepræsentanter og scouts, og der ingen tvivl om, at de ser vores spillere som nogle af de mest iøjnefaldende, siger Ranum til Brøndbys hjemmeside og fortsætter.

- Overordnet, så har de gjort det fantastisk. De kan præstere, når det gælder, og det er en meget vigtig faktor for en ung spiller. Samtidig viser vores spillere vindermentalitet, vilje og en optimisme i deres spil, og det lover godt for fremtiden, fortæller U17-træneren.

Der er dog især én Brøndby-spiller, som har imponeret træneren.

- Frederik Holst har haft en afgørende indflydelse som anfører og samlingspunkt i defensiven, og indtil videre har han spillet fejlfrit, siger Ranum.

Brøndby har i alt fire mand med til EM-turneringen, hvoraf tre af dem er profiler på holdet.