De danske karakterer

Danmark tabte 2-1 til England her til aften. Tipsbladet.dk bedømmer danskernes indsats på en skala fra 1 til 6 bolde.

THOMAS SØRENSEN: 3 bolde
Gode og sikre indgreb kampen igennem. Kom blandt andet godt ud af sit mål, da William Kvist afleverede for kort tilbage i starten af første halvleg. Lidt problemer med udsparkene.

LARS JACOBSEN: 3 bolde
Påpasselig i defensiven og kom godt med frem og tilbød sig offensivt i sin højre side i første halvleg. Blev rykket over på venstre back, da Daniel Wass kom ind. Blev skiftet ud efter en times spil.

MATHIAS ”ZANKA” JØRGENSEN: 3 bolde
FCK'eren viste sig sikker i indgrebene defensivt. Fremstår som et rigtig fint alternativ til Simon Kjær ved siden af Daniel Agger. Udskiftet i pausen, men leverede et godt indtryk overfor de engelske stjerner i sin bare tredje landskamp.

DANIEL AGGER: 4 bolde
Førte bolden frem flere gange i sine klassiske Agger-raids. Styrede forsvaret med hård hånd med skiftende makkere, og var sikker i sine indgreb. Var desuden manden bag Danmarks mål efter bare otte minutter, hvor han flot headede bolden ind bag Joe Hart.

SIMON POULSEN: 2 bolde
Virkede usikker i defensiven og har ikke overbevist om, at han er den permanente løsning på landsholdets svageste position. Udskiftet i pausen.

CHRISTIAN POULSEN: 3 bolde
Hans rolle på landsholdet virker mere defineret, end når han spiller for Liverpool. Poulsen var i hvert fald rolig og bolderobrende kampen igennem. Stod stærkere i billedet end midtbanekollegaen William Kvist, der ellers har bejlet til at afløse landsholdsanføreren på den bageste midtbaneposition.

WILLIAM KVIST: 2 bolde
Måske har han ret, Morten Olsen, når han siger, at Kvist ikke fungerer med Christian Poulsen på midtbanen. Masser af arbejdsiver, men for mange fejl. Tæt på at koste mål allerede efter fire minutter.

CHRISTIAN ERIKSEN: 5 bolde
Helt forrygende i første havleg. Flotte tekniske detaljer, godt bliok for spillet og god næse for afleveringerne til landsholdskammeraterne. Banker på til startopstillingen mod Norge.

DENNIS ROMMEDAHL: 2 bolde
Virkede sådan lidt uengageret og var i et par tilfælde i første halvleg lidt for passiv i situationer, hvor Lars Jacobsen listede sig med frem bag ham, eller hvor han havde mulighed for selv at afslutte.

NICKLAS BENDTNER: 2 bolde
Virkede både tung og langsom i første halvleg. Virker ikke som en mand i form. Vi må håbe, at Arsene Wenger giver ham noget spilletid i Arsenal, inden Norge-kampen.

MICHAEL KROHN-DEHLI: 4 bolde
Igen var Brøndby-spilleren blandt Danmarks bedste i en venskabskamp. Faldt godt ind i samspillet med Christian Eriksen centralt og var med både pasningsskift og dybe afleveringer én af dem, der skabte en del offensivt. Vraget til VM, men bestemt en spiller, der her til aften spillede sig tættere på startopstillingen i kvalkampene.

SIMON KJÆR: 3 bolde
Gav en enkelt prøve på sine lange og præcise afleveringer frem mod angriberne. Kjær overbeviste ikke mere end "Zanka" om, hvem der skal spille ved siden af Daniel Agger mod Norge. England kom til flere chancer efter Ashley Young kom ind efter pausen, men Kjær kan vel kun lastes for en fejlaflevering på tværs i forsvaret. Kom godt ned i et skud fra Ashley Young mod slutningen af kampen.

DANIEL WASS: 3 bolde
Udmærket landsholdsdebut af Brøndby-backen, der var påpasselig i defensiven og ikke tog nogen chancer fremaf banen. Fik som ventet en halvleg i højre forsvarsside, da han erstattede Simon Poulsen og Lars Jacobsen blev rykket over i venstre side. Mod slutnignen noteret i dommerens sorte bog for et gult kort.

MICHAEL SILBERBAUER: UB
Fik en halv time på banen på venstre back, da Lars Jacobsen blev skiftet ud.

NICKLAS PEDERSEN: UB
Kom på banen med 20 minutter igen i stedet for Michael Krohn-Dehli.

THOMAS ENEVOLDSEN: UB
Kom på banen i 81. minut i stedet for Dennis Rommedahl.

MARTIN VINGAARD: UB
Fik de sidste minutter på banen, da han kom ind for holdkammeraten William Kvist.