Landshold

Laudrup venter tålmodigt

Michael Laudrup er på jagt efter et nyt job, men han kaster sig ikke ud i hvad som helst.

Det er snart et år siden, at Michael Laudrup sidst trænede. Siden da har han holdt sig konstant ajour med fodboldverdenen og været på udkig efter en ny klub, men han har ikke travlt.

- Jeg vil gerne have et job. Men jeg vil ikke kaste mig ud i det første og det bedste, siger Laudrup i følge Ritzau.

Ventetiden bruger Laudrup ikke på at ligge på den lade side. Tværtimod forbereder han sig på livet løs til sit næste job.

- Der er selvfølgelig nogle lande, jeg ser mere end andre. Jeg ser mange spanske kampe og nogle engelske kampe. Det er ligesom den måde, jeg holder mig ajour med, hvad der sker i de forskellige klubber, siger Laudrup.

Der har været spekuleret i, om Michael Laudrup har haft en regel om, at han ikke vil overtage et hold midt i sæsonen, men den påstand afviser han.

- Der bliver skrevet så mange ting. Der er ikke en generel regel. Det kan være, at én regel gælder for nogle klubber, og så er der andre, hvor man siger, at der gælder reglen ikke. Så jeg har ikke en generel regel, der hedder, at jeg kun vil derhen eller derhen, eller at jeg kun vil i en bestemt periode, siger Laudrup.

Michael Laudrup startede sin cheftrænerkarriere i Brøndby og har siden trænet i spanske Getafe og Russiske Spartak Moskva.