Nordsjælland tog første skridt

På en scoring af Lawan sikrede nordsjællænderne sig en 1-0 sejr over Randers.

I sidste sæson spillede Nordsjælland sig hele vejen til Pokalfinalen, hvor det endda lykkedes at vinde klubbens første titel.

Torsdag aften skulle de så forsøge at gentage kunststykket, da de i den første semifinale hjemme tog i mod Randers, der i ugens løb fyrede cheftræner Ove Christensen.

I stedet var det Peter Elstrup der stod i spidsen for kronjyderne, og han kunne efter en halv times spil se Rawez Lawan bringe Nordsjælland i front med 1-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

Seks minutter før tid var Nordsjælland tæt på at fordoble føringen, da det lykkedes Andreas Granskov at score, men han blev lidt tvivlsomt dømt offside.

I kampens døende sekunder var det så i stedet Randers der var tæt på at sikre sig et godt udgangspunkt, da Mads Fenger efter et hjørne var tæt på at udligninge.

Kampen endte dog med en 1-0 sejr til Nordsjælland, og dermed er returopgøret fortsat åbent.