Landshold

Ny OB-keeper vil slå Carroll af

Det fynske nyindkøb på målmandsposten, Alexander Lund Hansen, varsler krig om pladsen mellem stængerne. Han kommer ikke til Danmark for at stå i skyggen af Roy Carroll.

OB har en bred trup, og konkurrencen er hård på alle pladser. I det nye år bliver konkurrencen ikke mindre, og specielt på målmandsposten kan der blive kamp.

Fynboerne har udover deres nuværende tre målmænd sikret sig Alexander Lund Hansen fra Rosenborg, og den 27-årige nordmand er ikke kommet til Danmark for at se på.

- Roy Carroll har gjort det godt, men mit mål er helt klart efter at få spilletid, og for at få det må jeg slå ham af. Man må have ambitioner om at spille fodbold, og jeg tror, der er muligheder i OB, selvom det er en stor klub. Jeg vil tage kampen op, siger Alexander Lund Hansen, til tipsbladet.dk.

Målmanden var til prøve træning i Ådalen i efteråret og har researchet lidt på sit kommende hjem, inden den tre-årige kontrakt blev underskrevet.

- Jeg ved en smule om klubben og byen, som jeg har fået fortalt af Allan Gaarde og Kris Stadsgaard, der kender Danmark og dansk fodbold. OB har store ambitioner, og det virker samtidig som en god klub at være i. Det bliver noget helt nyt, og jeg trænger til nye inputs efter at have været i Rosenborg i mange år, siger Alexander Lund Hansen.

Læs også: Djemba-Djemba er en stor undskyldning

Først alene
Han har med undtagelse af en enkelt sæson spillet hele sin karriere i Trondheim-klubben, hvorfor flytningen også kan være lidt svær at komme i gang med.

- Jeg er ikke flyttet endnu, men jeg skal finde en lejlighed i Odense i løbet af december. Efter nytår må jeg nok derned for at komme på ordentlig på plads før opstarten, siger den norske målmand.

I første omgang flytter Alexander Lund Hansen selv til Danmark, men til sommer kan han meget vel få følgeskab af kæresten Gøril Snorroeggen, der er professionel håndboldspiller. Flere danske klubber har vist interesse for playmakeren fra Byåsen, uden der endnu har været konkrete tilbud.