Landshold

Olsen roser SAS Liga-trænerne

Der var tilfredshed hos både Morten Olsen og hans nye skarpretter Rajko Lekic efter 5-1-sejren over Singapore. Olsen var især tilfreds med liga-trænernes arbejde.

Det danske ligalandshold vandt i dag en overbevisende sejr over Singapore. Resultatet blev hele 5-1, men en af kampens målscorer ville gerne have nettet flere gange.

- Jeg er helt utrolig glad for målet. På en god dag havde jeg nok scoret to-tre mål, for eksempel ville jeg måske have afsluttet mere direkte, hvis ikke vi havde været så dominerende. De var ikke så stærke, som vi havde forberedt os på, men jeg synes også, at vi selv spiller godt, sagde Rajko Lekic efter kampen, og fortsatte:

- Jeg kom sent med i truppen, og har allerede fået mere spilletid, end jeg havde forventet. Jeg er helt vildt glad for, at jeg fik lov at starte inde, det betyde meget at være med fra starten af en kamp.

Landstræner Morten Olsen var også godt tilfreds og uddelte roser til de hjemlige trænere.

-Vi havde problemer med Singapore for fire år siden, men vi var nok bedre forberedt denne gang end vores modstander. Men også en stor cadeau til mine kolleger i de danske klubber, for det er tydeligt, at spillerne kommer med en bedre spilforståelse, hvis jeg sammenligner med de første ligalandshold i min tid. Og det skal tilskrives, at spillet i SAS Ligaen er blevet bedre over årene, sagde Morten Olsen.

Danmark spiller sidste kamp mod Thailand lørdag middag og lander i Danmark mandag morgen.

Se målscorerne her.