Landshold

Optimal tur for U/21

Landstræner Keld Bordinggaard meget tilfreds med udbyttet af rejsen til Dubai

Det danske U/21-landshold ankom mandag formiddag til København efter at have rejst hele natten fra Dubai. Det var en ganske tilfreds landstræner Keld Bordinggaard, som tipsbladet.dk fangede efter ankomsten.

- Det var en optimal træningslejr, med nogle rigtige gode træninger, godt hjulpet af at spillerne havde forberedt sig godt hjemmefra, og vi fik spillet to fine kampe, siger Keld Bordinggaard til tipsbladet.dk.

Efter 3-0 over Qatar på to mål af Lyngbys Patrick Mortensen og et hans tidligere medspiller i Brøndby Mike Jensen blev det søndag til nederlag 2-3 mod ukrainske Shakhtar Donetsk.

- Efter en let start mod Qatar blev det rigtigt svært i den anden kamp. Her måtte vi forsvare meget mod et stærkt hold med landsholdsspillere på næsten alle pladser, siger Keld Bordinggaard.

De danske mål mod ukrainerne blev scoret af Brøndby-spillerne Nicolaj Agger og Mike Jensen. Den dobbelte målscorer i første kamp Patrick Mortensen måtte sidde over i den anden med en øm ankel, men ellers slap man for skader på turen. Brøndbys Jens Stryger Larsen blev sparet i den første kamp for at skåne lysken og fik en halvleg i den anden.

- Han var ikke tilfreds med kun at få 1. halvleg, men han gjorde det fint og der venter ham en ny turnering med Brøndby den kommende uge, så vi ville ikke løbe nogen risisko, forklarer U/21-landstræneren.

Han fik på turen til Dubai sammen med de øvrige trænere også lejlighed til at se nogle af de spillere, der måske kun er i periferien til sommerens U/21-EM, men som skal spille på det næste U/21-landshold.