Bundesliga

Absalonsen: Jeg var kørt død i Brøndby

Johan Absalonsen vil gerne til OB hurtigst muligt, selvom han får mere spilletid under Meulensteen, end han fik af Laudrup og Faxe.

Johan Absalonsen skrev tidligere på sommeren kontrakt med OB, men aftalen gælder først fra nytår. Absalonsen har ikke lagt skjul på, at han gerne ville til OB med det samme, men at Brøndby første skulle finde en afløser før han ville få lov at skifte. Nu har Brøndby hentet haitianske Jean Phillipe Peguero, men Absalonsen ved endnu ikke, om det hjælper ham tættere på et sommerskifte til OB

- Det kan gå stærkt i fodbold. Man ved ikke, hvad de har tænkt sig, men jeg regner med at få noget af vide en af de nærmeste dage, om hvad der skal ske, siger Absalonsen til forza.dk.

Hvordan er det for dig at se Bruce Rioch stå i OB og råbe om manglende angribere, og så har du først kontrakt fra nytår?

- Det er selvfølgelig...Der er jo plads derovre nu, og der er også en grund til, at jeg har skrevet under med dem. Det er fordi, jeg gerne vil derover, så det er klart, jeg vil selvfølgelig gerne begynde derovre så hurtigt som muligt, men det er ikke noget, jeg selv bestemmer. Så længe jeg har kontrakt med Brøndby, opfylder jeg den og gør mit bedste.

Det virker som om de nye trænere giver dig mere spilletid end Laudrup og Faxe, hvordan er det?

- Ja, det er rigtigt nok, men det har ikke ændret på min situation. Det er kun fodboldmæssigt, jeg har taget den beslutning. Det er også fordi jeg ville prøve noget ny i tilværelsen. Jeg synes, jeg var kørt lidt død i det herovre, og det kunne være rart at komme lidt videre og prøve noget nyt. Det er også en af grundene til at jeg valgte OB, siger Absalonsen.