Bundesliga

Agger bliver ikke fast mand

Tidligere Liverpool-styrmand og fodboldkommentator Jan Mølby spår, at Daniel Agger får meget svært ved at få fast plads på Liverpools hold i den kommende sæson.

Daniel Agger har i sine otte måneder hos Liverpool haft en del problemer med skader, og det er ikke blevet til særlig meget spilletid på førsteholdet. Fire kampe er det blevet til, og først i mandags kunne Agger igen træne med førsteholdet efter at have forstrakt ledbåndet tidligt i Liverpools sæsonoptakt. Daniel Agger sigter selv efter at kæmpe sig ind i startopstillingen, men ifølge Liverpool-eksperten Jan Mølby kommer den unge dansker på hårdt arbejde, hvis han vil spille fast.

- Rafael Benitez er meget trofast overfor Jamie Carragher og Sami Hyypia, der er en af Europas bedste forsvarsduoer. Kun karantæner og skader kan give Agger chancen. Han mangler stadig lidt, men man skal også huske, at Liverpool er en storklub der spiller i en hård liga, siger Jan Mølby til forza.dk.

Liverpool åbner Premier League-sæsonen om otte dage, hvor man i den tidlige kamp besøger de hårdt kæmpende oprykkere Sheffield United.