Bundesliga

Allbäck ikke med i forhandlinger om Almeida

Men svenskeren kan tjene store summer på et salg og håber på at få selskab af den brasilianske angriber.

Selvom det ville indbringe Marcus Allbäck en god portion penge, hvis FC København ender med at købe Örgrytes Ailton Almeida, har den svenske angriber ikke været med i forhandlingerne mellem de to klubber.

Marcus Allbäck ejer en procentdel af aktierne i Örgryte Sport AB, som er det investeringsselskab, der forleden købte de resterende 50 procent af rettighederne til den brasilianske angriber Ailton Almeida, således at foretagenet nu ejer 100 procent af rettighederne til Örgryte-angriberen.

FC Københavns sportschef Carsten V. Jensen har tidligere erkendt over for Forza, at Ailton Almeida er i københavnernes søgelys, og et salg vil som anslået i svenske medier indbringe investeringsselskabet i omegnen af 20 millioner svenske kroner. Det vil give Marcus Allbäck et pænt udbytte af hans aktier i spilleren.

Vil du sige, hvor stor en procentdel af aktierne i Örgryte Sport AB, du ejer?

- Nej, siger Marcus Allbäck til forza.dk.

Har du været med i nogle af forhandlingerne omkring Ailton Almeida?

- Nej.

Håber du for din egen skyld, at Ailton Almeida bliver solgt?

- Håber og håber... Hvis han kommer til FCK, så kommer der en rigtig, rigtig god spiller, som kan tilføre meget, så på den måde... Men mit engagement i Örgryte har mest med det rent sportslige at gøre, fordi jeg gerne vil hjælpe til, siger Marcus Albäck.

Örgryte Sport AB ejer aktieandele i 15 professionelle spillere. Heriblandt Ailton Almeida, som foreningen har betalt ialt 6,7 millioner svenske kroner for til brasilianske Atletico Mineiro.