Bundesliga

Degn: Brøndby ikke så gode som sidste år

Brøndby er ikke lige så stærke som i sidste sæson. Det mener Silkeborgs Peter Degn, der ser pæne muligheder for et godt Silkeborg-resultat i aftenens kamp på Brøndby Stadion.

Når Brøndby Stadion i aften lægger græstæppe og kulisse til SAS Liga-kampen mellem Brøndby og Silkeborg, er der mere end tre point på spil. Begge hold blamerede sig i søndags med nederlag til henholdsvis FC Midtjylland og FC Nordsjælland, og derfor skal æren genoprettes i aftenens udsatte kamp.

Silkeborg fik en snitter på 5-1 i Farum Park, men det betyder ifølge Peter Degn ikke, Silkeborg skal stille sig dybt på Brøndby Stadion.

- Vi har talt om, vi skal turde at spille vores eget spil frem ad banen. Der er ingen grund til at være bange for dem, siger Peter Degn til forza.dk.

Peter Degn, der tidligere har spillet i Brøndby, ser stadig vicemestrene som en af Danmarks bedste klubber, men den tidligere Everton-spiller mener samtidig, Brøndby ikke har samme styrke som i sidste sæson.

- Jeg synes ikke, de er lige så gode som sidste år. De er stadig et af Danmarks bedste hold, men nu er de i en kategori med hold som OB. Jeg synes, FC København er en tand bedre end alle os andre, siger Peter Degn.

Siden Michael Laudrup forlod Brøndby IF, har klubben på den københavnske vestegn mistet Jonas Kamper, Johan Elmander, Dan Anton Johansen, Karim Zaza, Johan Absalonsen og Kim Christensen. I stedet har Brøndby hentet Hannes Sigurdsson, Giovanne Rector, Adam Eckersley, Mark Howard, Morten Cramer og Jean Philippe Peguero fra andre klubber.