Englænderne fejede alle af banen

Kun Liverpool formåede at vinde i Champions League i denne uge, men i UEFA Cuppen kunne ingen besejre englænderne.

Tottenham havde hjemme besøg af Club Brügge med Brian Priske. Belgierne tog føringen efter 14 minutter, men bare få minutter senere indkasserede de selv, da Tottenham udlignede ved Dimitar Berbatov. Bulgareren scorede igen i anden halvleg, hvor også Robbie Keane kom på tavlen, så Spurs vandt 3-1 og topper Gruppe B.

Det kører ikke for Newcastle i Premier League, men i UEFA Cuppen er de tæt ved at spille sig videre fra den på papiret sværeste gruppe. Man vandt den anden kamp i Palermo med 1-0 på mål af Albert Luque og står med maksimumpoint efter to kampe H-puljen.

Også Blackburn har fuldt udbytte i deres gruppe. Første mål i hjemmekampen mod Basel blev først scoret med et kvarter igen, men så blev der til gengæld også fulgt op med yderligere to pletskud i slutminutterne, så Blackburn vandt 3-0 i opgøret i Gruppe E.