Bundesliga

Lang pause til Jacob Olesen

Viborg-angriber Jacob Olesen, der brækkede lægbenet mod Vejle i går, kan i bedste fald være klar til starten af forårssæsonen.

Skriget kunne høres langt op på tilskuerrækkerne.

På grønsværen lå Viborg-topscorer Jacob Olesen og vred sig i smerte, efter han kun 10 minutter inde i kampen mod Vejle hang fast i græstæppet med sin ene fod.

Udefra var det skræmmende at overvære. Og de tililende holdkammerater blokerede hurtigt Jacob Olesens syn mod den tilskadekomne venstrefod.

- Lægbenet var brækket helt over. Samtidig var fodleddet gået ud af led, sandsynligvis fordi Jacob hang fast i græsset. Så det gjaldt hurtigst muligt om at få sat benet på plads igen, for på den måde at gøre Jacob fri af smerterne, fortæller Viborg F.F.'s læge Michael Væsel til Viborgs hjemmeside.

Klublægen fastslog ved samme lejlighed at der nu venter Jacob Olesen en længere skadespause, når angriberen i løbet af søndag aften er færdigopereret på Viborg Sygehus.

- Det værste ved sådan en skade, som den Jacob har fået, er sådan set ikke selve benbrudet. Det er faktisk overrivningen af en række ledbånd, som det tager lang tid at genoptræne. Men i første omgang skal Jacob seks uger i gips. Herefter venter der seks ugers hård genoptræning. Og så kan han forhåbentlig være klar til starten på forårssæsonen, lød den første prognose fra Viborg-læge Michael Væsel ifølge hjemmesiden.