Bundesliga

Örgryte-direktør: Uden Ailton var vi rykket ud

Selvom Örgryte ligger til nedrykning fra Allsvenskan, er klubbens direktør glad for, man ikke solgte Ailton Almeida til FC København allerede i august.

Med en spillerunde tilbage i Allsvenskan er Örgryte IS tæt på en sur tur i Sveriges næstbedste række Superettan. Göteborg-klubben afviste i august at sælge den absolutte stjerne Ailton Almeida til FC København med øjeblikkelig virkning, men svenskernes direktør Stefan Herre Eriksson fortryder ikke, man sagde nej til den ekstra pose penge, FCK tilbød for en omgående transfer.

- Vi synes stadigvæk, det var den rigtige beslutning. Hvis vi ikke havde haft ham på holdet, havde vi haft færre point i dag, og så ville nedrykningen allerede være en realitet. Han gør sit bedste hver gang og er en super-prof, sådan er han indrettet rent menneskeligt, siger Örgryte-direktør Stefan Herre Eriksson til forza.dk.

Stefan Herre Eriksson vil ikke forholde sig til niveauet på Ailtons præstationer, men Örgryte-direktøren understreger samtidig, at ingen i Göteborg-klubben vil kritisere den 22-årige brasilianers indstilling.

- Det er helt menneskeligt, hvis han har haft tankerne i København, siger Stefan Herre Eriksson.

Ifølge Örgryte-direktøren vil en nedrykning koste Marcus Allbäcks tidligere klub mellem 12 og 15 millioner svenske kroner (10-12 millioner kroner), hvilket dog ikke skulle bringe fodboldklubbens eksistens i fare.