Bundesliga

Pearce: Dumt at udelukke FCK-skifte

FC Nordsjællands Heath Pearce vil ikke afvise et skifte til FC København, der i amerikanerens øjne er Skandinaviens største klub.

Den amerikanske venstre back Heath Pearce har kontraktudløb til næste sommer, og hans klub FC Nordsjælland er derfor sandsynligvis tvunget til at sælge ham i vinterpausen, hvis der skal en smule transferpenge i kassen. Flere udenlandske klubber har haft kig på den stærke forsvarsspiller, men selv vil Heath Pearce ikke have noget imod at blive i skandinavisk fodbold, hvis en topklub som for eksempel FC København kom på banen med et godt tilbud.

- Jeg vil ikke afvise store klubber i de skandinaviske lande, der spiller med ude i Europa. Hvis man ser på de skandinaviske klubber imod for eksempel tyske hold i europæisk fodbold, så har skandinaverne historisk set vundet mange af de opgør. Sidste år var Brøndby i UEFA Cuppens gruppespil, i år er OB med, og så er der selvfølgelig FCK i Champions League, siger Heath Pearce til forza.dk.

- FCK er det største hold i Skandinavien lige nu, de har gode spillere, som for eksempel Jesper Grønkjær, der kom til fra Tyskland, og så er jo også i Champions League-gruppespillet. Det skal appellere til alle spillere, og det ville være dumt af mig at udelukke et skifte til sådan en klub, fortsætter Heath Pearce.

Den unge amerikaner afviser, at han har hørt noget fra klubber i Danmark, men til gengæld skal flere udenlandske klubber have erklæret deres interesse.