Bundesliga

Peter Madsen vil ikke til FCK

Den tidligere Brøndby-bomber Peter Madsen er ifølge bookmaker favorit til at blive den nye angriber hos FC København.

Nærmest samtidig med at nyheden om FC Københavns salg af Álvaro Santos nåede offentligheden, meddelte bestyrelsesformand Flemming Østergaard, at klubben var ude efter en ny angriber. Ifølge bookmakeren Bet24 er den tidligere landsholds- og Brøndbyspiller Peter Madsen det varmeste bud på et FCK-indkøb. Men den historie køber hovedpersonen ikke selv.

- Jeg har været i Brøndby gennem 12 år, og jeg har svært ved at forestille mig spille i FC København. Det er i hvert fald ikke noget, jeg ville spille penge på, siger Peter Madsen til forza.dk

I øjeblikket er han i gang med sæsonforberedelserne med FC Köln forud for starten på 2. Bundesliga.
Peter Madsen har i et stykke tid haft en omskiftelig tilværelse i fodboldverdenen med en periode i engelske Southampton, men angriberen har ikke den store hjemve til dansk fodbold.

- Jeg føler, at jeg er et spændende sted i min karriere, hvor jeg gerne vil bruge de næste fire-fem år på at få så meget ud af mit talent som muligt. Jeg mener, at niveauet i 2. Bundesligaen er højere end i superligaen. Selvfølgelig er der hold i Danmark, som vil kunne begå sig i 2. Bundesliga, men jeg mener, at niveauet generelt er højere hernede, og jeg vil gerne blive i udlandet, og lige nu har jeg stadig to år tilbage af min kontrakt med FC Köln, siger Peter Madsen.

Han afviser at være blevet kontaktet af interesserede danske klubber og ser frem til at hjælpe FC Köln med at rykke op i den bedste tyske række.

- Der er nogen spillere, som tager et par år i Danmark for at spille sig til en ny udlandskontrakt. Jeg har lyst til at fortsætte i udlandet og regner derfor ikke dansk fodbold som en mulighed lige nu, siger Peter Madsen.