Bundesliga

Poulsen vil i Champions League

Christian Poulsen har fået en glimrende start på tilværelsen i det spanske og vil nu ud at spille Champions League med sin klub Sevilla.

Sevilla gik lige akuurat glip af Champions League-fodbold i denne sæson, da de blev distanceret til den afgørende fjerdeplads af Osasuna i sidste spillerunde af La Liga.

Siden er den danske landsholdsspiller Christian Poulsen kommet til i sommerpausen og har fået en glimrende start på sit ophold i det spanske. Faktisk har han erobret en fast plads på midtbanen i træner Juande Ramos' system, og overfor det spanske nyhedsbureau EFE sætter han sig store mål for sæsonen.

- Barcelona er den store favorit til at vinde ligaen, men vi har et godt hold, som har mulighed for at blande os i toppen. Hvis vi kommer til april, og vi stadig ligger, hvor vi gør nu, så bør vi helt klart kunne kvalificere os til Champions League, siger Christian Poulsen til EFE.

Christian Poulsen skiftede til de nuværende UEFA Cup-vindere på en fri transfer fra Schalke 04. I weekendens kamp mod Celta Vigo scorede Christian Poulsen sit første mål for Sevilla på et flot langskud.

- Jeg plejer ikke at score mange mål, men det mod Celta var meget vigtigt, for det hjalp os til at vinde kampen mod et hold, der er meget svært at spille mod, siger Christian Poulsen.

Danskeren ligger ikke skjul på, at han befinder sig godt i det sydspanske og bestemt ikke har nogen planer om at forlade klubben inden for sin tre-årige kontrakt.