Bundesliga

Ståle: Vi er sårbare på venstre back

Med Andre Bergdølmos fortsatte lyskeproblemer råder FC København kun over urutinerede Oscar Wendt på venstre back. Træner Ståle Solbakken erkender sårbarheden og udelukker ikke et januar-køb.

Midt i al glæden over det gode spil i SAS ligaen har FC København et problem på venstre back, hvor norske André Bergdølmo er ude med lyskeproblemer og i hvert fald misser returkampen mod Manchester United i Champions League.

Også Oscar Wendt har skrantet lidt på det sidste og var tvivlsom til Viborg-kampen, som han dog spillede. Ud over de to er det sparsomt med alternativer til venstrebacken, og det efterlader FCK med et problem i et stramt program med både europæisk og SAS liga-fodbold.

- Vi er sårbare, ja. Men det er normalt, når vores to normale venstre backs har problemer. Det er nok de færreste trupper, som er garderet med tre mand til hver position, siger Ståle Solbakken til forza.dk.

André Bergdølmo har været Ståle Solbakkens førstevalg til pladsen gennem det meste af sæsonen, men det hårde program har sat sit præg på den nu 34-årige spiller. Og Ståle Solbakken udelukker ikke, at FCK skal ud at hente en gardering i vinterens transfervindue til januar.

- Vi må se her i resten af efteråret, hvordan Andrés krop holder til belastningen. Det, og så præstationerne hos både ham og Oscar Wendt, bliver afgørende for, om vi skal ud at købe en ny venstre back, siger Ståle Solbakken.

Den norske træner understreger dog, at han ikke er utilfreds med Bergdølmos eller Wendts præstationer.