Bundesliga

Thomas R: Vi kan få en ordentlig snitter

For første gang i mange år stiller Brøndby op som klokkeklar "underdog" til en kamp mod FC København.

Det ene hold har lige slået et af verdens bedste og mægtigste klubhold og skabt sensation i det meste af Fodboldeuropa, mens det andet ikke har vundet en ligakamp i syv forsøg i træk og har problemer med at stille hold på grund af mange skader og sygdom. FC København og Brøndby ligger i hver sine ende af formkurven før søndagens prestigeopgør.AC

- Vi har alt at vinde i sådan en kamp, og for første gang må vi sige, at vi er klare "underdogs", og hvis ikke vi er klar, kan vi få en ordentlig snitter, siger Brøndbys Thomas Rasmussen til forza.dk

Fløsspilleren lægger ikke skjul på, at Brøndby meget gerne snart skal have en sejr i hus, men erkender også den pressede situation i klubben.

- Det kan godt være, at vi skal stille os tilfreds med et point, men det kommer helt an på, hvordan kampen udvikler sig. Vi går helt sikkert på banen for at vinde. Det skal vi gøre hver gang, for vi skal ikke lave om på det spil, vi er bedst til, siger Thomas Rasmussen.

Både kampen mod FC København og onsdagens pokalkamp mod formsstærke OB er meget vigtige kampe for Brøndby ikke at tabe.

- Det er klart, at det vil være rart at få vendt den dårlige stime af kampe inden vi går på juleferie. Men i vores situation med utroligt mange skader må vi også indstille os på, at det kan blive svært, siger Thomas Rasmussen.