EM

Crouch: Jeg må gøre noget rigtigt

Peter Crouch nærmer sig 50 kampe for England - og kravler også opad på listen over de mest scorende.

Peter Crouch har efterhånden spillet 44 engelske landskampe, og manden med den mærkværdige fysik, mener selv, at han har klaret det godt.

- Jeg har været en del af det i fem-seks år, og jeg har ikke glippet mange udtagelser, så jeg må gøre noget rigtigt! Jeg bærer ikke nag, hvis nogen kommer ind og gør det godt, men jeg ved, at når jeg har spillet, har jeg gjort det godt, og hvis jeg får muligheden i fremtiden, ved jeg, at jeg vil gøre det igen, siger Peter Crouch i et større interview med FIFA.com.

I sine 44 landskampe har Crouch scoret 22 mål, og han nærmer sig dermed toppen af listen over de mest scorende på det engelske landshold. Alan Shearer, Nat Lofthouse og Steve Finney ligger alle på en femteplads med 30 mål.

- Jeg vil ikke lyve. Jeg har et øje på de der målstatistikker. Det ville være en fantastisk bedrift at komme i top fem. Jeg er vist på 22. Det er ikke en million kilometer væk, så hvorfor ikke? Jeg føler mig klar og frisk og jeg har ikke har haft mange skader i min karriere, så jeg kan godt fortsætte et stykke tid endnu, lyder det fra Crouch.

England møder Wales på lørdag i Cardiff i kvalifikationen til EM-slutrunden 2012.