EM

Given langer ud efter unge irer

Manchester City-keeperen sætter spørgsmålstegn ved en række Irers afbud til landsholdet.

Der er ikke meget spilletid til Shay Given i City-målet i denne sæson, men til gengæld er han stadig fast mand på det irske landshold, der tirsdag møder Wales.

Til kampen må landstræner Trappatoni se bort fra blandt andre Robbie Keane, Liam Lawrence, Leon Best og James McCarthy, der aller har meldt afbud med diverse skavanker.

Og netop McCarthy, der i weekenden nettede to gange for sin klub Wigan, får tørt på af Given, der er ude med de helt store beskyldninger om mangel på motivation fra sin unge holdkammerat.

- Jeg ved ikke, hvad hans situation er, men som manageren siger, så er han meget ung. Da jeg var meget ung, var jeg begejstret for at være med på holdet, men måske har de unge spilleres mentalitet ændret sig siden jeg var 20-21 år, lyder det fra Given på et pressemøde forud for kampen.

Målmanden, der har rekorden for flest spillede kampe for Irland, fortæller i samme ombæring også om sin beundring for McCarthy.

- Jeg tror, vi har en vigtig spiller for os i fremtiden og til de kommende kampe. Forhåbentlig handler det bare om at blive voksen, og i takt med han bliver ældre og klogere, bliver han også mere sulten. Vi vil tage imod ham med åbne arme, for han er en kvalitetsspiller.