EM

Landstræner: Danmark favorit til U/21-EM

Den spanske U/21-landstræner Luis Milla mener, at Danmark er blandt favoritterne til at vinde U/21-EM til sommer.

Når de jyske fodboldbaner til sommer lægger græs til EM-slutrunden for U/21-landshold, er Spanien blandt turneringens store favoritter.

Men spørger man spaniernes egen U/21-landstræner Luis Milla, så skal man ikke afskrive værtsnationen.

- Det, som man skal tænke på, er, hvad turneringen betyder for værtslandet. Hele landet er kraftigt involveret i turneringen, og der er lagt et kæmpe stykke arbejde i turneringen. Man har på fornemmelsen, at det land, der kan slå danskerne, de vinder også turneringen... hvis det overhovedet er muligt, at slå dem, for danskerne vil få en enorm opbakning igennem turneringen, siger Luis Milla i et større interview med den officielle hjemmeside for EM-slutrunden for U/21-landshold.

Luis Milla har store roser til det danske U/21-landshold.

- Danmark har et rigtig godt hold. De viste et meget højt niveau, da vi spillede mod dem og samtidig manglede de et par af deres profiler, som uden tvivl vil gøre dem endnu stærkere i slutrunden. De har haft et par venskabskampe, hvor de havde svært ved at få tingene til at køre, men de er afgjort en af de helt store favoritter til at vinde det hele, siger Luis Milla til u21denmark2011.com.

EM-slutrunden for U/21-landshold bliver afviklet fra 11. til 25. juni.