EM

Norsk kæmpe klar til Danmark

Norges enorme angriber, John Carew, var med, da Egil "Drillo" Olsen udtog sit landshold til kampen mod Danmark.

Øv! Norge får sandsynligvis en af holdets vigtigste spillere klar til storkampen mod Danmark den 26. marts på Ullevaal. For få minutter siden udtog nordmændenes landstræner, Egil "Drillo" Olsen, sit mandskab til "Kampen om Norden", og den kæmpestore Stoke-angriber John Carew var blandt de 19 spilleren, "Drillo" havde i ærmet.

Læs også: Her er Drillos »danskerdræbere«

Carew pådrog sig ellers en rugskade i weekenden, og der har derfor været spænding om, hvorvidt han ville blive udtaget til Norges trup. Men det blev den 194 centimeter høje angriber, der de kommende 12 dage skal behandles af lægerne på det norske landshold.

- Jeg har ikke modtaget noget afbud fra John, og jeg har ikke fået nogen signaler om, at han kommer til at melde fra. Men lige nu ved vi ikke, om han bliver klar i tide, sagde Egil "Drillo" Olsen ifølge

aftenposten.no

på dagens pressemøde.

Den norske landstræner udtog en trup uden mange store overraskelser. Et par stykker blev det dog til. Blandt andet kan den tidligere Rosneborg-legende og nuværende Crystal Palace-spiller, 34-årige Steffen Iversen, få comeback i kampen mod Danmark.

- Han er en rutineret ræv, og han har nogle spidskompetencer, som kan blive vigtige i denne kamp, forklarer "Drillo".

Der blev dog også plads til en mulig debutant i truppen. Celtics 20-årige midterforsvarer, Thomas Rogne, kan få sin første kamp i den røde trøje mod Danmark.

- Det er en mand, vi har haft i kikkerten længe. En spædende spiller, slutter Egil "Drillo" Olsen.