EM

Olsen vil se Wass

Brøndby-backen skal testes i Parken mod England

Brøndby-backen Daniel Wass blev forfremmet fra U/21- til A-landsholdet til årets sidste landskamp mod Tjekkiet i Århus, men blev snydt for sin debut. Den kommer nu efter alt at dømme mod England i Parken næste onsdag.

- Vi vil se Daniel Wass nu, derfor er der denne gang ikke blevet plads til Johnny Thomsen, sagde landstræner Morten Olsen, da han i Parken præsenterede en trup på 21 spillere til mødet med England.

Brøndby-spilleren, der meldes på vej til et klubskifte til sommer, er ikke eneste U/21-spiller i A-truppen. Også FCKs Mathias "Zanka" Jørgensen er med, og så tæller truppen yderligere tre, som også har alderen til sommerens U/21-EM: Simon Kjær, Christian Eriksen og Nicklas Bendtner.

Bendtner er med for første gang siden VM-slutrunden, mens der videre er comeback til Michael Silberbauer, Thomas Enevoldsen og Simon Poulsen.

Sidstnævnte skal testes på venstre back med henblik på Norgeskampen, men Morten Olsen afslørede dog at han også overvejer at anvende Lars Jacobsen i venstre side. Sker det kan Daniel Wass få debut fra start mod England. I givet fald bliver Brøndby-spilleren Morten Olsens debutant nummer 90.